OL Timers MC`s Viking party 13-02-2009

Vikinge party i Ol´Timers

 

Vikinge party ? Skal I så være klædt ud som vikinger? Det var den første kommentar, da jeg fortalte på mit arbejde, hvad jeg skulle fredag aften. Ansigtsudtrykket i min tilhørers ansigt ændredes fra ”ei-hvor-hvor-for-sjovt, til vantro og rædsel, da jeg fortalte at der foregik udendørs og det er frostvejr vel og mærke.

 

Dog var det med forventningens glæde, og pakket ind i varmt, vamt og mere varmt, samt nyindkøbte skibukser købt til lejligheden, lignende Michelling manden at vi dukkede op fredag aften i Ol´Timers. Der mødte os et syn af flere Michelling mænd & damer, hvor det var svært at genkende normalt kendte ansigter.

 

De opfindsomme arrangører havde kreativt sørget for halm baller man kunne sidde på, halm på diverse bænke. Det viste sig at være en varm overraskelse, og man forstår nu hvorfor de sov med det i madrassen i gamle dage.

 

Lyset i den udendørs bar blinkede lystigt, borde var sat op til stående taffel, og duften af grill, og en fantastisk buffet, som altid(varme tanker til mad teamet) lokkede. Et stort bål, samt et par tønder, og en enkelt varmelampe, sørgede for at der var mulighed for at varme en frossen næse, om det skulle opstå.

 

Med en tallerken dampende duftende mad, og en meget kold øl lykkedes det at spise med lufferne på, hvilket ikke er en nem opgave skulle jeg hilse og sige. Der var allerede en varm og god stemning, og efterhånden som aftenen skred frem, noget mere lystig og festlig.

 

På trods af ned til 10 minus grader, frøs jeg ikke en eneste gang, (dog sneg jeg mig forbi X-Faktor en halv times tid) Og da jeg ved 12-1 tiden om natten kørte hjem, var det ikke på grund af kulden, men af nødvendighed (teenager alene hjemme).

 

Udover en ualmindelig gennemført fest, dejlig mad, godt selskab, sov jeg ekstra godt efter flre timers frisk luft i kinderne.

 

Der ingen tvivl om at jeg igen vil være at finde blandt de andre vikinger fra Ol´timers, ifald arrangementet skulle finde sted en anden god gang. Tak for endnu et vellykket arrangement.

 

-Mia